НАШ КРАЙ йде відстоювати інтереси громад Херсонщини

Херсонщина, вибори, НАШ КРАЙ
Відстоювати інтереси громади, - під таким гаслом відбулася презентація Херсонської обласної політичної партії НАШ КРАЙ.

Одна з ключових позицій партії – впровадження стратегії розвитку регіону. Аби реалізувати завдання, НАШ КРАЙ продовжує розбудовувати партійну систему та йде на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня.

План дій розвитку країни партія виклала у програмі, яку презентують на Всеукраїнському з’їзді 3 вересня, - зазначив лідер партії НАШ КРАЙ у Херсонській області Віталій Булюк. Утім, деякі акценти політик все ж розставив: для міст – це житлово-комунальне господарство, аграрна галузь, як головна для Херсонщини, а також медична і освітянська, як головні для країни, в цілому.

Партія НАШ КРАЙ на політичній арені не нова. Уже 5 років на Херсонщині її представляють майже 300 депутатів різних рівнів – від маленького села - до обласного рівня. В лавах партійців - аграрії, лікарі, освітяни, підприємці, юристи і й інші спеціалісти, яких знають в області за конкретними справами й результатами роботи.

На зустріч із партійним активом прибув співголова партії НАШ КРАЙ Олександр Мазурчак. Підкреслив, що особливість їхньої партії в тому, що вона не орієнтована на одного лідера і що за 5 років роботи не мала жодного корупційного скандалу. Також відзначив, що під своє крило НАШОМУ КРАЮ вдалося зібрати професіоналів і господарників, що зробило союз монолітним.

Свої позиції партія здавати не збирається, їй вдається зміцнюватися і розширюватися, що свідчить про зростання рівня довіри мешканців області. Під час урочистостей також вручали квитки новим членам, серед яких херсонці, депутати міськради Ольга Маренчук та Юрій Климентенко.

Свою позицію йти на вибори спільно із командою засвідчила Ірина Сокур, головний лікар обласного онкодиспансеру. Пояснила, що з професійною наполегливістю і господарським підходом, який притаманний багатьом нашекраївцям, медичні послуги вдасться зробити доступними, а умови перебування в медичних закладах області привести до тієї якості, якої вдалося досягти в лікарні, яку вона очолює. В підтвердження думки колеги, депутат облради від НАШОГО КРАЮ, голова фермерського господарства «Аделаїда» Сергій Рибалко зазначив, що за справжнім політиком завжди стоїть виконання озвучених планів і обіцянок.

Саме тому їхня партія звикла розпочинати свою роботу з конкретних задач. Протягом каденції фракція в облраді активно сприяла передачі влади на місцях територіальним громадам, аби люди побачили, що можна зробити, коли реальна влада переходить до місцевих органів самоврядування. В тих громадах, де вдалося передати об'єкти і землю, чим фактично припинити їх розбазарювання, з'явилися кошти для створення інфраструктури сіл і містечок.

Кожен із нас хоче отримати для себе і якісну послугу, і благополучне життя, і комфортні умови для проживання. В досягнені цієї мети, НАШ КРАЙ пропонує Херсонщині своє плече, досвід і підтримку.
За матеріалами ХОО ПП «НАШ КРАЙ»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон