Херсонці "ЗА Майбутнє"

херсонці, За Майбутнє, Богданов
Херсонська делегація на чолі з Віталієм Богдановим взяла участь у Всеукраїнському З’їзді Політичної партії «ЗА Майбутнє».

Під час з’їзду представники «ЗА Майбутнє» Херсонщини мали змогу детально ознайомитися із програмними засадами партії. А також ухвалили рішення про участь у місцевих виборах 2020 року.

«Ми упевнено ідемо на вибори. Збираємо в команді професіоналів людей, які дійсно готові змінити ситуацію у нашому регіоні. Людей, які знають всі місцеві проблеми, знають, які проекти потрібні громаді першочергово», - наголосив очільник політичної партії «ЗА Майбутнє» Херсонщини Віталій Богданов.

«Я понад усе хочу, щоб Херсон процвітав. Тому як і інші активні та небайдужі жінки нашого міста я готова працювати на його розвиток», - наголосила лідерка жіночого крила партії, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Команду Херсонщини «ЗА Майбутнє» представляють діючі депутати, Херсонської міської ради, підприємці, аграрії, представники громадських організацій юристи та економісті. Люди – здатні творити якісні зміни на місцях.

Рішення об’єднатися у політичну силу пояснив лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця: «Якщо ми не зробимо самі, ніхто за нас не зробить. Вже дістав непрофесіоналізм урядів та політиків, через яких занепадає економіка, населення скорочується, а люди виїжджають за кордон. Тому ми йдемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі».

"ЗА МАЙБУТНЄ" – команда, яка об'єднала людей з вагомим досвідом у господарюванні та управлінні.

«Саме така команда спроможна творити реальні зміні для кожного українця», - підкреслив член політради «ЗА Майбутнє» Тарас Батенко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон