Єгор Устинов: Лише об'єднавшись, ми зробимо Україну успішною державою

Свято, привітання, Устинов
Такими словами привітав херсонців з Днем Незалежності лідер Херсонської регіональної організації ПП «Опозиційна платформа За Життя» Єгор Устинов:

- Шановні херсонці! 24 серпня наша держава відзначає 29-у річницю своєї незалежності. Це особливе свято для кожного українця, незважаючи на віросповідання або політичні погляди, адже воно стало можливим лише завдяки єдності нашого народу та багатовічному прагненню до свободи й мирного життя у вільній країні. Нині ці якості нашої нації знову на часі.

Ми всі вболіваємо за долю України, яка переживає нелегкий період. Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності один перед одним, перед країною, перед прийдешніми поколіннями.

Адже саме від нас залежить, яким шляхом розвиватиметься держава в найближчому майбутньому. Чи зможемо ми повернути мир в рідну оселю, побудувати сильну країну, де Верховенство Права буде найголовнішим принципом, а Людина – найважливішим пріоритетом.

Життя вимагає змін! Маємо усунути від влади авантюристів та дилетантів, відновити територіальну цілісність України, подолати економічний занепад та свавілля псевдореформаторів. Раз і назавжди покінчити із беззаконням, авторитаризмом, корупцією та безвідповідальністю чиновників і політиків.

На вирішення цих завдань сьогодні мають бути спрямовані дії всього суспільства. Лише об’єднавшись у велику родину, ми зробимо Україну успішною державою, якою пишаються громадяни та поважають у світі. За Життя! За Україну! За Незалежність!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон