"НАШ КРАЙ" іде на вибори до органів місцевої влади

Київ, вибори, Булюк
Таке рішення прийняли на сьогоднішньому Всеукраїнському з'їзді, який пройшов у Києві, -повідомив лідер Херсонської обласної організації ПП «НАШ КРАЙ» Віталій БУЛЮК:

- Кандидати від "НАШОГО КРАЮ" будуть висунені по всій Херсонській області. За 9 років існування партії в її рядах зібралися професіонали своєї справи - аграрії, підприємці, вчителі, управлінці, лікарі, робітники - звичайні люди, які є вашими сусідами чи друзями, вони, як і ви, працюють в нашому краї і бачать майбутнє своїх дітей в нашій країні.

З 2015-го року на кожних виборах до місцевих рад наша партія входить до п’ятірки переможців, залишаючи позаду парламентські партії. Адже «Наш край» переймається не геополітикою, не питаннями мови чи віри.

Для нас зрозуміло, що в Україні є набагато важливіші питання, які кінець-кінцем, вже потрібно поставити на перше місце в роботі - це створення нових сучасних підприємств, ефективна децентралізація та збільшення бюджетів громад, очищення від сміття нашої землі, чиста вода, відновлення лісів, розбудова місцевих доріг.

Країна не має часу, аби відкидати ці питання на потім. У наші дні фраза - з добробуту кожної людини, кожної родини та рідного краю починається добробут всієї України, набирає нових реальних обрисів. Бо нам з вами таки, вже ніхто не допоможе, окрім нас самих. Ми можемо розраховувати на себе та один на одного.

Справді, Україна починається з рідного краю!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон