Палац молоді та студентів зібрав повний зал прихильників Валерія Літвіна

17 липня в Палаці молоді та студентів відбулась зустріч кандидата в народні депутати України Валерія Літвіна не просто з виборцями, а з людьми,які вірять в його особистість, вірять, що він зможе ЗАХИСТИТИ громаду. Так, суворий, вимогливий, але ж його Закон працює! Закон про безпеку — це дієвий закон Літвіна.

Принципи Валерія Валерійовича не дозволяють роздавати людям гречку і обіцяти не виконуюче. Своїх виборців він завірив в одному: «Я іду до Верховної Ради України працювати для херсонців. Кожен із вас знає, що мої слова не розходяться із ділом. Тільки реальні справи, прийняття виважених законопроектів змінять наше життя вже завтра».

Зустріч пройшла в форматі діалога: питання — відповідь, Всі бажаючі ставили питання, і отримували відповідь з перших вуст.

Після розмови з кандидатом на всіх присутніх чекав концерт від вже відомого гурту «General Voice», а також від інших зірок нашої естради.

IMG_3779

IMG_3735

IMG_3732

IMG_3740

За проханням підписників «Єдиного Щита» та «Центра Валерія Літвіна», які бажали потрапити на зустріч, але з певних обставин не вийшло, виставляємо відео, переглядаюче яке, ви станете свідком всіх сказаних слів і проспіваних пісень!

Єдиний Щит

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон