Всі політичні сили Херсонщини підтримують лідера парламентських перегонів Олександра Співаковського

Самовисуванця по 182-ому округу Олександра Співаковського на виборах до парламенту підтримують представники різних політичних сил та лідери громадської думки Херсонщини.

Життя щодня ставить нас перед сотнями виборів. Ми весь час змушені обирати між чимось і чимось. Так чи ні, вгору чи вниз, синє чи зелене? Часто робимо свій вибір, не задумуючись.

І кожен при цьому керується чимось своїм, бо ми всі різні.

Та коли йдеться про надважливі для нас речі (пов'язані з родиною чи майбутнім), вчиняємо всі однаково — свідомо чи підсвідомо віддаємо перевагу якості і досвіду. Бо тут не до експериментів, в таких випадках хочеться визначеності і лише найкращого результату.

П'ять років народний депутат Олександр Співаковський гідно представляв Херсон у Верховній Раді. Працював системно, наполегливо і прозоро. До того, як стати нардепом, майже сорок років віддав освіті. Сходинка за сходинкою пройшов увесь шлях від простого учителя до професора і обраного ректора найбільшого університету в Херсоні.

Щодня дивився в очі своїх студентів, і це зробило його відповідальним і мудрим. За 5 років у парламенті Співаковський не подав і не підтримав жодного сумнівного законопроекту. А Комітет з питань науки та освіти, який він очолив, став потужним локомотивом освітньої реформи і найпершим захисником інтересів українських учителів.

Робота у парламенті лише відшліфувала його власний життєвий досвід, додала впевненості і розуміння того, як змусити державні інституції працювати на людей. Чиновників у високих кабінетах він змусив дослухатися до проблем свого рідного міста. А у херсонський політикум намагався повернути усвідомлення того, що громада — це велика родина, що інтереси херсонців завжди вищі за інтереси власного бізнесу.

Наразі Співаковський є, мабуть, найбільш ефективним нардепом від Херсонщини. Тому немає жодних парадоксів у тому, що зараз, коли він знову йде до Верховної Ради, його підтримують навіть ті, хто мав би бути його опонентом.

Представники абсолютно різних політичних партій у Херсоні однаково високо оцінюють як його законодавчі ініціативи, так і те, що народний обранець зробив за ці 5 років для розвитку нашого міста.

АРТЕМ КИЯНОВСЬКИЙ, директор НВК «Школа гуманітарної праці», представник партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА— ЗА ЖИТТЯ": "По 182-му округу ми повинні обрати такого представника, за якого нам не буде соромно. Співаковський є саме тією людиною, яка точно знає, що потрібно зробити, щоб наша країна жила. Маємо скористатися шансом і обрати достойну людину. Попри те, що голосуватиму за ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ — ЗА ЖИТТЯ, по мажоритарці я віддам свій голос за Співаковського. В парламент мають йти люди мислячі і з досвідом".

ВІКТОРІЯ ВАГНЕР, головна лікарка КЗ «Обласна лікарня відновного лікування», кандидат в депутати ВР від партії «СЛУГА НАРОДУ» по 183-му округу: "За вельми короткий час наша лікарня зробила дуже великий крок. Закуплене і встановлене сучасне реабілітаційне обладнання. Зараз очікуємо на доставку нового хірургічного устаткування. Виділенню коштів сприяв депутатський корпус обласної ради, а також — народний депутат Олександр Співаковський. Він фактично «проштовхував» наш проект, завдяки чому вдалось здійснити нашу мрію. Його діяльність дуже яскрава і результативна".

ОЛЕНА УРСУЛЕНКО, секретар Херсонської міської ради, кандидат у депутати ВР від партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»: "Співаковський став для херсонців «депутатом на відстані витягнутої руки». Тисячі городян завдяки йому змогли знайти рішення своїх проблем. На розвиток міста ним залучено близько 150 млн грн. Кошти були направлені на аеропорт, мостоперехід, на енергозбереження у дитсадках і школах, на бібліотеки, спортмайданчики, музеї тощо. Тобто на те, на що місцевим бюджетам односторонньо завжди не вистачає коштів. Серед кандидатів, що балотуються по 182-му округу, є багато нових облич. Але більш підготовленої до роботи у парламенті людини, ніж Співаковський, немає."

...Як зізнається сам Олександр Співаковський, для нього така єдність в оцінках зробленого ним є трохи неочікуваною. Проте, говорить він, давно помітив: проекти, що стосуються майбутнього дітей, щастя і добробуту людини, завжди об'єднують суспільство.

«Законопроекти нашого Комітету підтримувалися представниками самих різних фракцій. Бо всі розуміли: освіта — це майбутнє. Так само і на місцевому рівні. Я постійно мав відчуття дружнього плеча з боку депутатів обласної і міської ради. Саме ця підтримка допомогла залучити на розвиток Херсона серйозні кошти. Без наших спільних зусиль ми не змогли б реалізувати такі великі проекти, як аеропорт. Або ж — програма розвитку людського капіталу.

За цю командну роботу я дуже вдячний представникам всіх політичних сил і громадськості Херсона. Коли ми єдині, коли відчуваємо себе родиною, ми завжди зробимо більше. А результат відчує кожен. Маю сподівання, що всі разом ми зможемо ще чимало зробити для розвитку рідного міста, для добробуту херсонців, для миру і процвітання в Україні», — говорить Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

Відомі херсонці про кандидата

ЛАРИСА ОЛЕНКІВСЬКА, виконавча директорка РВ Асоціації міст України: "Дуже добре, коли депутат приходить в Раду і розуміє, для чого. Співаковський — освітянин. В тому, що стосувалося збереження ВНЗ, прийняття важливих законів на підтримку національної освіти, він зробив все, що було можливо. Бо це питання, на яких він дуже добре знається".

МИКОЛА БАБЕНКО, директор Херсонського фізико-технічного ліцею: "Олександр Співаковський — мій учень. За час свого депутатства він багато зробив для того, щоб наша Херсонщина, наше рідне місто процвітали. Завжди його підтримував і буду підтримувати далі".

ІРИНА СОКУР, головна лікарка Херсонського обласного онкологічного диспансеру: "Завдячуючи спільній роботі обласної влади і народних депутатів, а в першу чергу Олександра Співаковського, в Херсоні нарешті реалізується проект створення Південного центру радіаційної терапії. Співаковський постійно опікуються питаннями медицини, науки та освіти. Хочу щиро подякувати йому за це і сподіваюсь, що наша спільна робота триватиме".

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ: Перевірений часом, перевірений ділом!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон