Чому виборцям 182 округу варто проголосувати за кандидата від "Слуги Народу"

Вже за 6 днів жителі Херсонщини разом з усією країною робитимуть дуже важливий вибір - голосуватимуть за кандидатів в народні депутати України.

Дуже важливо, аби новий склад Верховної Ради зміг втілити зміни, про які українське суспільство мріє вже багато років. Під час виборів Президента українці вперше за 28 років показали, що готові до демократичних змін - впевнену перемогу здобув новий, незаплямований політичними інтригами, корупцією, чесний кандидат - Володимир Зеленський. Важливо, щоб команда, яка буде працювати разом з ним, повністю йому відповідала.

Наприклад, по 182 одномандатному виборчому округу кандидатом у народні депутати від політичної партії «Слуга народу» є Павло Павліш.

Це юрист, людина, яка має гарну професійну репутацію та яка раніше не була в політиці. Чому варто проголосувати саме за нього?

По-перше, це єдиний кандидат на 182 окрузі від «Слуги народу». Він зробив все можливе для того, щоб Володимир Зеленський став лідером симпатій серед жителів Херсонської області, працюючи у його штабі під час президентських виборів. І він йде в народні депутати, аби впроваджувати плани президента в регіоні.

По-друге, як юрист, Павло Павліш добре розуміє, яких змін потребує наша багатостраждальна сфера законодавства. Він йде до Верховної Ради України з рядом вже сформованих законопроектів, які вже обговорив з командою майбутніх нардепів від «Слуги народу». Це закони, які стосуються ринку землі, прибудинкових ділянок для ОСББ, реконструкції доріг та інфраструктури тощо.

По-третє, Павло Павліш знайшов підтримку Президента України та команди «Слуги народу» у плані будівницва мостопереходу «ХБК-Таврійський».

Кандидата від президентської партії бояться. Бояться настільки, що навіть спалили автомобіль одному із членів його команди. Це знову ж таки доводить, що методи старої влади полягають не у щоденній праці на благо рідного міста, а у намаганнях залякати політичних опонентів, будь-якими способом залишитись при владі та продовжувати обкрадати народ.

Тому, мабуть, найголовніша причина, чому треба голосувати за нового, незаплямованого кандидата - це можливий реванш старих регіоналів, які мають давно бути на смітнику політичної історії області, а проте намагаються стати новою владою, оновивши свої лозунги та змінивши партійні прапори.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон