«Самопоміч» закликає усіх: обирай свідомо!

Активісти "Об'єднання "Самопоміч"дають про свою партію максимум інформації, щоб всі знали з чим вони йдуть в наступну каденцію до ВР і кожен зміг контролювати виконання.

НАША МЕТА: побудувати країну, в якій хочеться жити. Для цього в першу чергу влада має забезпечити економічний стрибок, бо ми щонайменше на 50 років відстали від свого найближчого західного сусіда – Польщі.

ЩО ПРОПОНУЄ «САМОПОМІЧ»?

- МАКСИМАЛЬНУ ДЕРЖАВНУ ПІДТРИМКУ повинні мати ІТ, інновації, креативні індустрії, машинобудування, військово-промисловий та агропромисловий комплекси, Чому? Бо у цих галузях ми маємо потенціал для розвитку і можемо вийти на перші позиції в світі;

- МІНІМУМ ВТРУЧАННЯ ДЕРЖАВИ В СПРАВИ БІЗНЕСУ – необхідно ліквідувати силові органи, які «кошмарять» добросовісних підприємців. Розслідувати фінансові злочини має не силовий, а аналітичний орган – фінансова поліція;

- УСІ ДЕРЖАВНІ ПОСЛУГИ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ – чим менше підприємець буде контактувати з чиновниками, тим менше приводів для корупції;

- ПРОЗОРІСТЬ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ І МІНІМУМ РЕГУЛЯТОРІВ – це приведе іноземних інвесторів, які додадуть достойної роботи і зарплати українцям тут, в Україні. «Самопоміч" знає, як складно це зробити, але вже залучила 160 мільйонів доларів інвестицій у IT- парк у Львові, що дасть 14 тисяч робочих місць (!). І будівництво Львівської цієї «Силіконової долини» вже цього року.

«Самопоміч» закликає усіх: ОБИРАЙ СВІДОМО!

Не дивіться лише на красиву картинку і не довіряйте просто красивим словам — вивчайте програми політичних партій та аналізуйте, що вже було зроблено їх представниками!

"Об'єднання "Самопоміч"- Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон