Павло Павліш: "Питання з Херсонською ТЕЦ має бути вирішене"

«Питання з Херсонською ТЕЦ має бути вирішене. Люди не мають платити захмарні суми за тепло, вони повинні отримувати якісні послуги за оптимальною ціною», - переконаний кандидат по округу №182 від партії «Слуга Народу» Павло Павліш.

Про це він повідомив у ході зустрічі з лідерами партії «Слуга Народу», які 3 липня відвідали Херсон.

Узагалі, за словами Павліша, запровадження державної стратегії, яка б оптимізувала житлово-комунальні тарифи, у т.ч., і на тепло, за рахунок демонополізації енергетичних ринків – одне із ключових завдань партії «Слуга Народу».

На переконання Павла, половина мешканців Херсона – а саме скільки і обслуговує ТЕЦ - не можуть бути заручниками одного підприємства.

«Один із варіантів вирішення проблеми – це передача ТЕЦ у комунальну власність міста. Але у мене є чітке розуміння того, що з такими боргами підприємства (близько 800 млн. грн.) Херсон не зможе цього зробити, - підкреслив Павліш. – Без допомоги держави ми не обійдемося. Я свідомий цього, тому особисто лобіюватиму це питання у Верховній Раді».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон