Чому "Самопоміч" має бути у наступному парламенті?

Відповідь на це питання дала, Олександра Дрік – одна з найвідоміших активісток антикорупційного руху в Україні, Голова Ради ГО "Громадський люстраційний комітет",координатор коаліції "Декларації під контролем". третій номер списку партії "Самопоміч":

«Це єдина проукраїнська державницька партія, яка перевірена часом і справами. А у поєднанні з їхнім досвідом це робить "Самопоміч" фактично безцінною для наступного парламенту.

Тому що в той момент, коли там буде 70-80% нових облич, які ще близько року будуть тільки розбиратися, як працює парламент, в той же самий час там будуть досвідчені шулери на чолі з Медведчуком, які будуть робити свої брудні справи.

Так от, на моє глибоке переконання, присутність "Самопомочі" в парламенті як раз і допоможе нам: - з одного боку, забезпечити якісне продовження роботи, яка була розпочата, з іншого боку — довести до кінця всі ті антикорупційні ініціативи, які були розпочаті в цьому парламенті і ще не завершені або саботувалися".

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон