Відомі херсонці готові звернутись до Зеленського на підтримку кандидата в губернатори

Одна з головних політичних тем в регіоні - призначення в Херсонську область нового губернатора.Вірогідною кандидатурою на посаду названий відомий економіст Юрій Гусєв, який тривалий час працював в Херсоні. Новина сколихнула громадськість області і активізувала кампанію з дискредитації Гусєва з боку «тіньових» гравців політичного поля Херсонщини.

Сьогодні Юрій Гусєв мабуть єдиний з можливих претендентів на посаду губернатора, що не замішаний у нелегальних «схемах» і корупційних скандалах в області. Зрозуміло, представники різноманітних тіньових кланів регіону не зацікавлені в приході на посаду людини, з якою неможливо буде «домовитися».

Хто зараз проводить інформаційну кампанію проти Гусєва, можна лише здогадуватися: напевне це ті ж люди, що стоять за більшістю брудних оборудок, які відбувалися останнім часом в регіоні. Зате точно можна сказати, що багато хто з авторитетних жителів області висловлюють зараз свою підтримку Гусєву.

Серед них ректор ХНТУ Юрій Бардачов, заслужений машинобудівник України Захар Горловський, Народний артист України, Генеральний директор обласного театру Олександр Книга, голова СВК «Зоря Моторного» Ольга Костикова (Моторна), голова Херсонської облради 1990-94 рр і голова Херсонської обласної державної адміністрації 1997-98 рр Михайло Кушнеренко, Герой України Ярослав Микитин, заслужений економіст України Микола Рожко, заслужений працівник сільського господарства Микола Халупенко, керівник агрофірми «Радгосп Білозерський» волонтер Віталій Шишенко, і багато інших активних громадян - підприємців, діячів культури, науки та освіти, волонтерів та інших видатних особистостей Херсонщини.

Ці люди готові звернутися до Президента України Володимира Зеленського, з проханням врахувати побажання і потреби жителів області під час призначення голови Херсонської ОДА.

Очолити область має професіонал і патріот рідного краю, здатний вирішувати проблеми, враховуючи специфіку прикордонного регіону.

Адже сьогодні як ніколи важливо призначити в багатостраждальну Херсонську область гідну людину, що буде працювати на благо області. Саме такою людиною на думку багатьох лідерів громадської думки і є Юрій ГУСЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон