На Херсонщині працює команда протидії Путіну

Циклічність історії знов проявила себе у політичній ситуації 2019 року, яка виявилась дуже подібною до ситуації 2014 року.Президентська кампанія, що відбулась, по суті виявилась електоральним «Майданом», який визначив, що 73% населення України усвідомили свій програш у політичній та ідеологічній війні в 2014 році. Адже саме Порошенко фактично реанімував та ввів у велику політику України та геополітику президента країни-агресора Путіна через його кума та представника його інтересів - Медведчука.

Сьогодні Медведчук має колосальний політичний, економічний та інформаційний вплив в країні і, повертаючись до результатів президентської кампанії 2019 року, його політичний проект «За життя» має усі шанси здійснити політичну окупацію південного сходу України, з'єднавши таким чином окуповані території України - Крим та Донбас - і отримавши в результаті повний контроль над більшою частиною держави.

А його політична сила – фактично сила Путіна - може отримати близько половини складу парламенту та з середини політичного Олімпу здати країну агресору, в результаті без єдиного пострілу Кремль отримає всю Україну!

Це дуже небезпечно, адже Харків вже заявив, що Кернес та Добкін йдуть у ВРУ, Херсонщина та Миколаївщина – це політична вотчина Новинського, Одещина – це Труханов. Над усім цим стоять Бойко, Медведчук, Ахметов, а фактично – Путін!

Тому ініціатива херсонців команди Зе безцінна. Зараз вони нагадують кримських татар у 2014 році, які протистояли зеленим чоловічкам Путіна поки Київ ділив посади.Це головна причина того, що команда повинна бути сформована прозоро, відкрито та публічно, а не в кабінетах так званого штабу, які привласнили собі Соболевський та Павліш.

«Ми не приватизуємо партію «Слуга Народу», кожен, хто віддав на президентських виборах свій голос за Зе, обрав зміни у форматі організації життя України. Країна не може розвиватись у вузькому партійному міжсобойчику. Тому ми обрали публічну стратегію залучення у команду авторитетів Херсонщини для пропозиції пройти від нас, виборців, в команду «Слуги Народу» до Парламенту. Нам потрібні професійні, моральні кандидати, які здатні на законодавчому рівні змінювати правила та формат життя в Україні», - сказав Юрій Скрицький, довірена особа кандидата в Президенти В.Зеленського.

Активна частина громадськості Херсонщини вже запропонувала, не обмежуючи права інших, своє бачення власних кандидатів під прапорами партії «Слуга Народу».

Так, по 182 округу громада пропонує висунути місцевого мецената з 25-ти річним стажем, благодійність якого здійснюєтьсяза рахунок прибутків від науково-виробничих патентів, 195 з яких використовуються у виробництві світового автопрому, громадського діяча та бізнесмена Юрія Рожкова. У Херсоні він побудував європейське підприємство і сплачує найбільше податків в місці та забезпечує мешканців робочими місцями. По цьому округу планує балотуватись олігарх Новинський. Юрій Рожков – єдиний, хто здатен дати відсіч проросійському посіпаці, бо він є беззаперечним моральним авторитетом для херсонців та справжнім патріотом.

По 183 округу буде подана кандидатура Євгенії Бєлой – херсонського юриста, адвоката, активіста. Саме вона вела гучні справи по захисту малого та середнього бізнесу від рейдерських захоплень. Однією з зацікавлених сторін протиправних діянь по цих справах був одіозний депутат від БПП Паламарчук, проти якого Євгенія відкрито виступала у ЗМІ.

184 округ представлятиме бізнесмен, інвестор, громадський діяч та волонтер Ігор Колихаєв. Він системно, протягом більш ніж 10 років, інвестує в молодіжний спорт Херсонщини та розбудову інфраструктуру сіл. Патріот-роботодавець, який багаторазово піддавався репресіям з боку місцевої влади та спробам рейдерських захоплень, за якими стояв екс-губернатор А.Гордєєв.

Від 185 округу готові висунути фермера, волонтера та громадського діяча, нагородженого орденом «народний герой України» (2016 р), Сергія Максименка. Сергій Іванович отримав нагороду за пряму допомогу армії, яка не дозволила окупувати материкову частину України. Протягом усіх років військової агресії і до сьогоднішнього дня системно та активно підтримує українську армію, через що є авторитетом та має велику повагу серед бійців. Він є беззаперечним моральним авторитетом серед аграріїв усієї країни. Це єдиний потужний, професійний та моральний авторитет для місцевих і для всіє Херсонщини, який здатен протистояти політичній окупації регіону з боку партії «За життя» та підтримати розвиток усієї аграрної галузі на законодавчому рівні.

Кандидатом від 186 округу запропонований Павло Ткаченко – підприємець, громадський діяч, офіцер запасу, відзначений за службу Україні у період військової агресії з боку Росії, професійний рятівник, фахівець, який вже напрацював декілька законодавчих ініціатив із захисту прав громадян та залучення інвестицій в економіку держави. Його роботу в тилу у ворога важко недооцінити. Це потужна молода людина, яка здатна служити Україні та її народу, а не «вождям».

Ця потужна команда, яка вже піддається тиску та зазнає дискредитації, здатна протистояти політичному захопленню України реваншистами, економічно розвивати державу та розбудовувати європейське свідоме громадянське суспільство.

«Поки відкрита електронна реєстрація, усі небайдужі, професійні, патріотичні, усі, хто має бажання і знання змінити країну, долучайтесь, реєструйтесь та висувайте свої кандидатури по округам Херсонщини!», - закликав Павло Ткаченко.

Іван ВИШИВАНЮК

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон