Березюк: «Самопоміч» стане платформою для відбудови довіри до влади

Голова фракції Об'єднання «Самопоміч» у Верховній Раді Олег Березюк вважає, що «Сьогодні залишився вибір без вибору. Люди масово проголосували проти безбожного шахрайства у владі. Це об'єктивна реальність, з якої треба виходити».

Єдине, що тішить, – прозорість виборів і це, на думку Березюка, одна з найбільших цінностей українських виборів. Але далі Україну чекають нелегкі часи, втім, історія доводить, що державність легко не будується.

«Самопоміч» і Садовий зробили свій крок для того, щоб подолати комплекс «де два українці, там три гетьмани», але... Гриценко, на жаль, не виконав ролі людини, що об'єднає демократичні сили. Чи то демократичні сили слабкі, чи протестний настрій був вже захмарно високим.

Березюк пояснив, чому у чинного Президента на виборах такий результат: «Головне, ніколи не ігнорувати об'єктивну реальність.

Чинний Президент країни проігнорував реальність, захотів обдурити людей, і це не вийшло. Але інституцію, до якої має бути довіра, він зруйнував. Мова про довіру до державного управління».

Березюк переконаний – «Самопоміч», маючи довіру людей, стане платформою для відбудови довіри до влади: «Країна і її громадяни не повинні бути залежними від мудрості чи глупоти однієї людини. Держава – це система ваг і противаг. Парламент і закон про Президента, а також місцеве самоврядування є противагою першій особі в державі. Про це треба думати і робити саме зараз».

«Самопоміч» закликає свідомих і професійних громадян об'єднуватися і готуватися до парламентських виборів: «Минулого тижня на партійній конференції ми склали принципи побудови списку на парламентські вибори, і там третина місць для тих людей, які є свідомими, професійними, але не є членами політичної сили «Самопоміч», вони всі запрошені. Треба будувати своє прізвище, якому будуть довіряти», – розповів Олег БЕРЕЗЮК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон