Садовий: Українці зможуть оголосити власний імпічмент 31 березня

Кандидат на посаду Президента України Андрій Садовий прокоментував розслідування корупції в обороні, оприлюднені BIHUS.info.:

«У будь-якій країні світу оприлюднені розслідування стали б приводом для імпічменту, однак реальної процедури в Україні просто не існує...», - заявляє Андрій Садовий

На його переконання, заяви про «імпічмент» з уст іншого кандидата – звичайний піар-хід, оскільки реальної процедури в Україні просто не існує: «31 березня – єдиний день, коли українці можуть оголосити свій власний імпічмент. Законно, спокійно і впевнено!» – наголосив Садовий.

Раніше кандидат у Президенти однією із перших своїх ініціатив на посаді вказав внесення в парламент законопроекту про припинення повноважень Президента: «У нас сьогодні немає в законі прописаної норми, щоб це зробити», - заявляє Андрій САДОВИЙ.

P.S. Нагадаємо, 25 лютого «BIHUS.info» оприлюднило розслідування про те, як люди з оточення Петра Порошенка курують розкрадання в оборонній сфері. У ньому фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон