Андрій Дмитрієв згоден з тезою, що Садовий стане головною мішенню інформаційних атак

Кандидат в президенти Андрій Садовий "консолідує демократичну опозицію і незабаром стане головною мішенню інформаційних атак з боку Банкової", - таку заяву зробив політичний експерт Павло Ярмоленко.

Припущення політичного експерта поділяє лідер херсонської "Самопомочі" Андрій Дмитрієв, оскільки, за словами Ярмоленка: "в штабі Петра Порошенка дуже занепокоєні об'єднавчими процесами, які розпочав Андрій Садовий".

"В штабі Порошенка розуміють, що подальша консолідація демократичних сил навколо Садового зробить його серйозним конкурентом. Тому "порохоботи" поливають брудом навіть його дружину, яка не торкається політичних тем.

Єдині, проти кого штаб БПП нічого не планує – Ляшко і Бойко. Перший – слуга, другий – партнер Петра Олексійовича, тому він навпаки їх буде підтримувати, адже вони є дуже зручними опонентами для нього.

Тому найближчим часом слід очікувати нової сильної інформаційної атаки щодо кандидата в президенти Андрія Садового, – зазначив Богдан ЯРМОЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон