Анатолія Гриценка висунули кандидатом на виборах Президента України

Сьогодні, 11 січня, на XIII з'їзді «Громадянської позиції» прийнято рішення про висунення Анатолія Гриценка кандидатом на виборах Президента України.За це рішення проголосували всі присутні делегати.

На З'їзді були присутні 265 делегатів та більше 70 запрошених осіб. Делегати були представлені від 22 регіональних організацій. У президію були обрані Василь Макух, Василь Туз та Анатолій Гриценко.

Під час З'їзду делегати розглянули три питання: про висунення кандидата на вибори Президента України, про довибори Координаційної Ради партії «Гоомадянська позиція» та про довибори Ради партії «Громадянська позиція».

«Я думаю, що настав визначальний час. Тільки об'єднавшись демократичним блоком, ми зможемо протистояти навалі, яка зараз в Україні», - сказати член Координаційної ради партії Ігор Новосад, пропонуючи висунути кандидатуру Анатолія Гриценка для участі у виборах.

«Для мене це честь та величезна відповідальність. Я знаю, як підняти країну та армію. Я не підпишу жодного популістського закону та міжнародної угоди, яка суперечить інтересам країни.

Мені достатньо одного президентського терміну, щоб закласти фундамент. Від сьогоднішнього рішення залежить майбутнє країни», - сказав висунутий кандидатом в Президенти України Анатолій Гриценко.

Голову політичної сили «Альтернатива» Єгора Фірсова обрали членом Координаційної ради партії, а активістку Марину Соловйову обрали членом КРП повторно. За обидва рішення проголосували одноголосно.

Окрім цього, до Ради партії обрали трьох людей від політичної сили «Альтернатива» - Руслана Калініна, Дениса Каплунова та Олексія Мітасова.

Громадянська позиція - Херсонська область

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон