На Херсонщині «Опозиційний блок» привітав заслужену вчительку

Представники ПП "Оппозиційний блок" у Верхньорогачицькому районі Херсонщини завітали до вчительки багатьох поколінь.

У Верхньому Рогачику вже зовсім не залишилося учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни. Та живе тут жінка, Бугайова Лідія Павлівна, яка у воєнні роки працювала у військовому шпиталі. Допомагала виходжувати поранених солдат.

Потім разом із своїм чоловіком, який воював на фронтах за свободу нашої Батьківщини, працювали у школі, навчали мудрому, доброму, прекрасному. Вона була вчителем початкових класів, а він, Іван Федорович, навчав музиці та співу.

Скільки поколінь пройшли через душі цих поважних людей важко полічити. Іван Федорович давно пішов у вічність, а Лідія Павлівна не змогла всидіти дома після виходу на пенсію та стала займатися громадською роботою і згодом очолила районну організацію ради ветеранів.

Представники територіальної організації «Опозиційний блок» у Верхньорогачицькому районі часто відвідують Лідію Павлівну вдома, спілкуються про сьогодення, про проблеми, які доводиться щодня вирішувати, про здоров'я, яке підводить.

Господиня завжди радо зустрічає гостей, гарно вдягається і, як справжня леді, переймається зачіскою, бо такою вона була з молоду.

Так і цього разу, підтримавши ініціативу «Подаруй тепло ветерану», активісти територіальної організації «Опозиційний блок» Ірина Малишева і Лариса Лапіназавітали до Лідії Павлівни з гостинцями, тепло поспілкувалися з нею та її донькою, побажали берегти здоров'я та гарно почуватися у колі онуків та правнуків.

Прес-служба ПП "Опозиційний блок"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон