Херсонська "Самопоміч" завжди послідовна у своїх діях

Тому голова фракції політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" у Херсонській міській раді Андрій Дмитрієв повідомив, що від партії "Самопоміч" підготовлено звернення до вищого керівництва держави про неприпустимість підвищення тарифів на газ.

Схожі звернення були запропоновані і колегами з інших фракцій, тому "Самопоміч" запропонувала доповнити пункти до звернення, що вже роздали депутатам.

Серед пропозицій – наступні:

1) збільшення фінансування державних програм у сфері підвищення енергоефективності, зокрема, програм утеплення будинків, програм «теплих» кредитів;

2) забезпечення реальної монетизації субсидій – перераховувати кошти безпосередньо субсидіанту, а не постачальнику послуг;

3) прохання створити державний фонд або розширити можливості фонду енергоефективності для підтримки першочергових інвестицій у проекти переведення систем теплопостачання з 4-трубної на 2-трубну для широкомасштабного встановлення індивідуальних теплових пунктів та суттєвого зниження втрат тепла і води в мережах.

«Я пропоную доповнити це звернення, яке ми зараз будемо голосувати, цими пунктами, в яких конкретизовані вимоги», - зазначив Андрій Дмитрієв.

Таким чином, звернення депутатів міської ради ініційоване трьома фракціями політичних сил, представлених у міській раді.

Об'єднання "Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон