«Батьківщина» проти рейдерства на Херсонщині

Херсонський народний депутат від «Батьківщини» Юрій Одарченко повідомив, що партія «Батьківщина» звертається до керівника НАБУз вимогою вжити серйозних заходів щодо чиновників управління юстиції та суддів, які створили умови для рейдерства земельних ділянок і майна сільгоспвиробників у Каланчацькому районі Херсонської області.

Парламентар висловив обурення свавіллям чиновників з управління юстиції та судової гілки влади на прикордонному з Кримом районі Херсонщини. Він також вернув увагу на бездіяльність правоохоронних органів, зокрема міліції та прокуратури Херсонської області.

«Через маніпуляції управління юстиції підробляються документи, права на земельні паї передаються невідомим особам. І потім за допомогою бандугруповань захоплюються земельні ділянки та майно сільгоспвиробників», – розповів Юрій Одарченко.

За його словами, все це також ставить під загрозу проведення нового посівного сезону.

Політик повідомив, що сільгоспвиробники Каланчацького району та інших районів Херсонщини сьогодні об'єднуються проти свавілля влади, створюють добровільні дружини та просять отримати дозволи на зброю, щоб самостійно захиститися від банд, які руйнують економіку.

За матеріалами ВО "Батьківщина"

Спільний брифінг нардепа Юрія Одарченко з аграріями Каланчацького району Херсонщини Сергієм Заклепним та Валентиною Єрохіною:

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон