Що приховують від херсонців?

Херсонським обласним територіальним відділенням АМКУ проводиться дослідження ринку послуг з організації приймання готівкових коштів від фізичних осіб за спожиті житлово-комунальні послуги,у зв'язку з чим, до ТОВ «ЕРЦ» було направлено вимогу про надання відповідної інформації.

ТОВ «ЕРЦ» у визначений строк надало запитувану інформацію у неповному обсязі, чим створило Відділенню перешкоди у здійсненні передбачених законодавством повноважень, зокрема дослідженню відповідних товарних ринків.

Відповідно до пункту 14 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» такі дії кваліфікуються як порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі територіальному відділенню Антимонопольного комітету України у встановлені головою територіального відділення строки.

Рішенням Адміністративної колегії Відділення дії ТОВ «ЕРЦ» визнано порушенням законодавства про захист економічної конкуренції та накладено штраф.

За матеріалами прес-служби Херсонського обласного відділення АМКУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон