Власний бізнес - це шанс стати успішним!

Сучасна економічна ситуація у світі примушує людину шукати шляхи самореалізації, здобуття необхідних коштів для вдоволення своїх життєвих потреб. Одним з напрямків цієї діяльності є започаткування власної справи.

Підприємництво, як одна із конкретних форм прояву суспільних відносин, не тільки сприяє підвищенню матеріального і духовного потенціалу суспільства і створює сприятливий ґрунт для практичної реалізації здібностей і талантів кожного громадянина, але й веде до єднання нації, збереження її національного духу і національної гордості.

Одним з яскравих прикладів успішної самозайнятості є історія підприємця Сергія Миколайовича Мінєнкова. Досить приємним та знаковим в цій історії є той факт, що державна служба зайнятості залишила свій відбиток, дала поштовх, стимул до успішного бізнес-проекту. Сергій Миколайович, здобувши у Херсонському училищі культури кваліфікацію організатора культурно-дозвіллєвої діяльності, працював за спеціальністю, проте у певний момент залишився без роботи. Любов до своєї професії спонукала до започаткування власної справи – обраний напрямок - діяльність у сфері мистецтва, творчості, розваг. Отримавши одноразову виплату допомоги по безробіттю для започаткування власної справи, Сергій Миколайович придбав необхідне обладнання, – так «закрутилася» власна справа.

На думку Сергія, які б негаразди не впливали на нас, людина завжди має потребу в задоволенні свого дозвілля. Херсонщина належить до однієї з областей України, де національні традиції частково втрачені. Тому для відродження духовності населення пропонується проведення низки заходів, метою яких є відродження і розвиток традицій народів, що населяють Херсонщину, досягнення та підтримка злагоди і порозуміння між представниками різних релігій, соціальних та етнічних груп населення, усвідомлення ними своєї єдності, як громадян незалежної України та задоволення потреб у дозвіллі.

Працелюбність та креативність додають Сергію Миколайовичу оптимістичного настрою у розвитку власної справи. Він успішно працює з квітня 2014 року. Зі своїм колективом колишній безробітний, а сьогодні підприємець, брав участь у семінарі для майбутніх підприємців «Як розпочати свій бізнес?», де розповів про свою діяльність та презентував роботу свого колективу щодо Різдвяних свят. Приклад підприємницької діяльності Сергія Миколайовича є доказом того, що у людини, яка втратила роботу, завжди є шанс реалізувати власні професійні здібності, і стати успішним. А безробітним, котрі лише планують стати підприємцями, він радить докласти максимум зусиль і терпіння для досягнення наміченої цілі, бути сміливими, наполегливими, не боятися ризику.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон