«Шкідливі» ліцензії стали корисними місцевим бюджетам Херсонщини на 15 млн. гривень

Протягом січня-жовтня 2014 року місцеві бюджети Херсонської області поповнилися на 15,0 млн. грн. від плати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

З них майже 11 млн. грн. – тільки від ліцензування роздрібної торгівлі. Про це повідомила начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області Галина Танань.

Наразі роздрібний ринок Херсонської області складають 1896 суб'єктів господарювання, які мають 4371 діючу ліцензію.

Усього з початку році херсонські суб'єкти господарювання отримали 3987 ліцензій на право торгівлі алкоголем і тютюном уроздріб. Зокрема, 2042 - на торгівлю алкогольними напоями, 1945 - тютюновими виробами. Подовжено дію 4761 ліцензії. Анульовано 946 ліцензій, в т.ч. 18 ліцензій за продаж алкогольних напоїв, тютюнових виробів неповнолітнім особам. Ще 69 ліцензії призупинено за несплату чергового платежу.

Нагадаємо: підприємці можуть подавати документи та отримувати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в Центрах обслуговування платників податків за місцем провадження своєї торговельної діяльності або в Головному управлінні ДФС у Херсонській області (м.Херсон, вул. Суворова, 29, кім. 401, 414).

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон