Місцева казна Херсонщини поповнилась

Понад 140 мільйонів гривень отримала у серпні цього року Місцева казна Херсонщини.

Місцеві скарбниці Херсонщини за серпень цього року отримали 143,3 млн. грн. податків та зборів. Це на 5,7 млн.грн. перевищило надходження минулорічного періоду. Крім того, додатково територіальні громади отримали 7,9 млн. гривень.

Суттєвого зростання досягнуто з податку на доходи фізичних осіб, плати за землю та єдиного податку. Так, тільки надходження з податку на доходи фізичних осіб склали 89,2 млн. грн., що на 5,3 млн. грн. більше ніж у відповідному періоді минулого року. Бюджет додатково отримав 3,7 млн.гривень. Такі показники є дієвим підтвердженням подальшої легалізації заробітної плати в регіоні.

Від землевласників та землекористувачів надійшло 31,8 млн. грн. плати за землю, що на 1,5 млн.грн. більше показників минулого року. Спрощенці сплатили 15 млн. грн. єдиного податку, з приростом до факту минулого року 2,1 млн. гривень.

«Стабільність у сплаті податків, вкотре, засвідчує життєздатність і досконалість законодавства про спрощену систему оподаткування та створення сприятливих умов для ведення бізнесу на Херсонщині», - зазначив в.о.начальника Головного управління Міндоходів у Херсонській області Віталій Лазарєв.

Прес-служба Головного управління Міндоходів
у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон