Комунальні тарифів Цюрупинську не обґрунтовані

В Херсонському обласному територіальному відділенні антимонопольного комітету України встановили, що ТОВ «Комунхоз» надає послуги мешканцям міста Цюрупинська за економічно необґрунтованими тарифами

На засіданні адміністративної колегії Херсонського обласного територіального відділенням АМКУ прийнято рішення у справі, розпочатій за наявністю в діях надавача послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у місті Цюрупинську ТОВ «Комунхоз» ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Як встановлено Відділенням, ТОВ «Комунхоз» надає послуги мешканцям міста Цюрупинська за економічно необґрунтованими тарифами, оскільки підприємством не здійснено розрахунків економічно обґрунтованих витрат на надання цих послуг, як це передбачено законодавством України.

Крім цього, всупереч вимогам чинного законодавства України ТОВ «Комунхоз» відмовляється від здійснення перерахунку плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, надані не в повному обсязі мешканцям будинків, до яких припинено постачання теплової енергії.

Рішенням адміністративної колегії територіального відділення такі дії ТОВ «Комунхоз» визнано порушеннями законодавства про захист економічної конкуренції. Житлово-експлуатаційну організацію зобов'язано здійснити розрахунки економічно обґрунтованих витрат та подати їх Виконавчому комітету Цюрупинської міської ради, а також здійснити перерахунки розміру плати за послуги, надані не в повному обсязі, мешканцям будинків, до яких припинено централізоване постачання теплової енергії.

За повідомленням прес-служби
Херсонського обласного територіального відділенням АМКУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон