Дорога вийшла горілочка

У Херсоні пляшка фальсифікованої горілки для «кмітливих» підприємців коштувала по 8,5 тис. грн.

Протягом червня фахівці ГУ Міндоходів у Херсонській області провели 10 фактичних перевірок суб'єктів господарювання області щодо зберігання та реалізації алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка або з підробленими марками акцизного податку.

Так, херсонський власник кафе влаштував продаж алкогольних напоїв у своєму закладі взагалі без марок акцизного податку та з підробленими марками.

Податківці нагадали «кмітливому» ресторатору про відповідальність передбачену ст.17 Закону № 481/95-ВР та застосували штрафні санкції у розмірі - 200 відсотків вартості товару, але не менше 8500 гривень. Тож собівартість пляшки горілки з урахуванням штрафу обійшлася для нього у 20 тис.грн.

Всі порушники законодавства також притягнуті до адміністративної відповідальності відповідно до статті 1645 КупАП. У середньому пляшка фальсифікованої горілки для них коштувала по 8,5 тис. грн.

Прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон