Херсонська ТЕЦ повідомляє про заборгованість споживачів у понад 250 мільйонів гривень

ТЕЦ, оплата, опалення
Шановні споживачі! Завдяки сумлінним платникам, Херсонська ТЕЦ безперебійно постачає теплоносій, зігріваючи ваші оселі. Не зважаючи на це, у підприємства є ряд фінансових зобов’язань, які воно має виконувати за будь – яких умов.

Чи завершимо ми сезон 2021/2022р.р. стабільно та безаварійно? Як пройде літня ремонтна кампанія? Чи вистачить коштів розрахуватись за спожитий природний газ? Сьогодні левова доля цих та інших питань знаходиться в руках наших абонентів. Адже станом на 16 березня 2022 року загальна заборгованість споживачів – фізичних осіб складає більше 250 млн. грн.

Ми розуміємо, в умовах сьогодення важко думати про питання, які не стосуються забезпечення власного виживання. Але, якщо ми допустимо падіння одного із найбільших теплопостачальних підприємств міста, повірте, підняти його буде, майже, неможливо.

Тому при наявності фінансової можливості сплатіть за опалення, отримане у лютому 2022 року. Це можна зробити, як дистанційно:

– через «Кабінет користувача» на сайті tec.ks.ua;

– сплатити онлайн на сайті АТ «Херсонська ТЕЦ» через МТБ -Банк;

– за допомогою банківської картки через сайт або мобільний додаток відповідного банку;

– за допомогою банківської картки через онлайн-системи Приват24, Easypay.

Так і у касах ТЕЦ № 1 (пл. Павла Дубинд, 3, з 8 до 13 години) та № 2 (пр. 200 років Херсона, 7-А, з 9 до 13 години) БЕЗ КОМІСІЇ.

Будьте здорові, бережіть своїх близьких і пам’ятайте, що наша сила в єдності!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон