На Херсонщині касові апарати вже придбали сім тисяч підприємців

касові апарати, підприємці
Попри незадоволення малого бізнесу необхідністю витрачатися на реєстратори розрахункових операцій та акції протесту бізнесменів на Херсонщині, процес впровадження касових апаратів у регіоні уже вийшов «на фінішну пряму», повідомляє Голос України.

За даними Головного управління Державної податкової служби у Херсонській області, АР Крим та Севастополі, станом на лютий 2022-го у краї РРО придбали та запустили понад сім тисяч підприємців. Це вже більш як половина з представників тих категорій малого бізнесу, кого зобов'язали їх мати.

Виконувач обов'язків начальника ГУ ДПС Херсонщини Ігор Клим каже, що з початку року податківці побували чи не в кожній територіальній громаді з безплатними курсами "лікнепу" стосовно того, як підключати та користуватися реєстраторами розрахункових операцій, що потрібно для їх безвідмовної роботи. Чим значно полегшили життя тим підприємцям, котрі не володіють азами комп'ютерної грамотності. Адже інакше їм довелося б суттєво витратитися ще й на оплату послуг з опанування РРО, що їх зараз активно пропонують різні фірми, які спеціалізуються на ремонті й обслуговуванні електронних девайсів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон