Бюджети громад Херсонщини поповнюються за рахунок плати за землю

бюджети, громади, земля
За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – липня 2021 року власники та орендарі земельних ділянок перерахували до бюджетів громад Херсонщини 355,6 млн гривень плати за землю.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшилися на 27,9 млн гривень або 8,5%.

Майже 68% від загальної суми зібраного платежу або 241,4 млн гривень внесли підприємства. Ще 114,2 млн гривень перерахували місцевим громадам мешканці регіону.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу власників землі та землекористувачів - юридичних осіб і громадян на своєчасність розрахунків з бюджетом. Кошти, сплачені у вигляді земельного податку та орендної плати за землю, спрямовуються на ефективне розв’язання питань життєзабезпечення та розвиток населених пунктів.

Реквізити рахунків для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів платники податків Херсонщини можуть дізнатися на офіційному субсайті відомства за посиланням: https://kherson.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області,
Автономній Республіці Крим та м. Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон