Як у Херсоні насправді працюють вечірні тролейбуси

тролейбуси, міський голова, водії, пасажири
Відтепер у Херсоні тролейбуси працюватимуть на маршруті до 23 години. Відповідне розпорядження було підписано 16 березня міським головою Ігорем КОЛИХАЄВИМ та стало першим етапом програми з реалізації вечірнього громадського транспорту.

Як буде здійснюватися послуга, чи вплине це на тариф та на яких маршрутах вже діє нововведення? Деталі повідомив радник херсонського міського голови Юрій СТЕЛЬМАШЕНКО. За його словами, з графіком додаткових вечірніх рейсів можна буде ознайомитися на зупинках громадського транспорту. Наразі в такому режимі тролейбуси працюють на 4-х маршрутах: №№ 1, 3, 9, 12. Наближчим часом очікується введення вечірнього режиму для маршруту № 8.

Водії отримують надбавки до заробітної плати за роботу у вечірній час, а підприємство "Херсонелектротранс" несе додаткові витрати. Проте на вартість проїзду для пасажирів це не вплине - вона залишається рівною 2,5 гривням.

Також Стельмашенко повідомив, що керівництво міста веде діалог з приватними автоперевізниками щодо організаціії роботи у вечірній час автобусів.









© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон