Херсонська митниця наповнює бюджет

За січень поточного року херсонські митники оформили майже півтори тисячі митних декларацій в електронному вигляді. До держбюджету за електронними деклараціями сплачено понад 73 млн.грн. митних платежів.Це в 1,9 разів більше ніж за аналогічний період 2013 року.

Якісно високий рівень електронного оформлення досягнуто в декларуванні попередніх митних декларацій, це - 100% протягом січня, для митних декларацій – 92%. А загальний відсоток митного оформлення в електронному вигляді склав 94%, порівняно з січнем минулого року - тільки 66%.

«Електронні митні процедури безкоштовні та зручні, тому обсяг цифрових декларацій швидко зростає. Спеціалісти Херсонської митниці докладають максимальних зусиль для швидкого та якісного переходу митного оформлення у сферу електронних відносин», – зазначив начальник Херсонської митниці Міндоходів Віталій Булюк.

Довідково. Протягом січня 2014 року 270 платників податків, в зоні діяльності Херсонської митниці, провели митне оформлення товарів в електронному вигляді, порівняно з січнем 2013 роком-193 підприємства. Кількість суб'єктів зовнішньоекономічних відносин, залучених до процедур митного оформлення через Інтернет, зросла в 1,4 рази.

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон