Операція «Акциз» вдарила по ринку фальсифікату і допомогла херсонським податківцям наповнити бюджет на 1,8 млн.грн.

За два тижні проведення спецоперації „Акциз - 2014" оперативники Міндоходів Херсонської області вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на загальну суму 1,8 млн. гривень.

Зокрема, під час перевірки сільськогосподарського виробничого кооперативу «І» з'ясувалося, що підприємство протягом 2012 – 2013 рр. вперто нехтувало вимогами діючого законодавства при виготовленні та реалізації підакцизних товарів.

Не маючи ліцензії на виробництво алкогольних напоїв (виноробної продукції) та спирту коньячного, службові особи СВК «І» активно продавали вино та коньяк. Всього за два роки незаконно реалізовано підакцизної продукції у кількості майже 45 тисяч дал.

Наразі відносно голови СВК «І» складено протокол про адміністративне правопорушення. Окрім того, в підприємства вилучено 4200 дал коньяку та 5400 дал виноматеріалу.

Нагадаємо, що широкомасштабна операція „Акциз-2014" була розпочата 24 січня поточного року для запобігання розповсюдженню фальсифікованої та недоброякісної продукції на території нашої країни.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон