Які питання важливі для Олешківської громади

громада, Олешки, Потоцький
Завтра, 23 грудня 2020 року відбудеться сесія Олешківської міської ради на якій буде розглянуто головний документ громади - це бюджет на наступний 2021 рік, - повідомляє депутат Павло Потоцький:

Ось деякі показники головного фінансового документа для Олешківської громади:

- Доходи бюджету Олешківської громади на 2021 рік плануються у розмірі 293 413 739 грн.
На оплату праці роздутого штату міської ради та її виконавчих органів планується витратити 69 млн 345 грн.

- На програму "Благоустрій м. Олешки" планується витратити 5 807 650 грн.

- На програму "Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету" планується витратити 1 715 000 грн.

Натомість на пільговий проїзд передбачається лише 300 000 грн, цих коштів вистачить мабуть що на квиток в одну сторону (раніше з районного бюджету крім коштів, які виділяла міська рада, виділялося близько 1 000 000 грн).

- На стоматологічну допомогу населенню передбачається взагалі смішна сума - 93 000 грн.
Зате на власний піар - це називається інформування громадськості - 380 000 грн, більше ніж на пільговий проїзд пільговикам.

- Ну і звісно, що ж за сесія без питання преміювання Олешківського міського голови.

Також планується внести зміни до рішення І сесії Олешківської міської ради від 20.11.2020 року "Про оплату праці міського голови Рищука Є.М.", яким встановити міському голові Є.Рищуку надбавку за виконання особливо важливої роботи та високі досягнення у роботі у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років - "до моменту закінчення його повноважень". Тобто на всі 5 років наперед!

Торкнуться зміни і щомісячного преміювання міського голови, яке становить 100 відсотків від посадового окладу і також встановлюється на всі 5 років наперед. Ну і звісно ж цим рішенням встановлюється 10 відсоткова надбавка за вислугу років на всі 5 років, куди ж без неї.

Ось такі важливі питання будуть розглянуті для всієї громади. Головне не забути про себе!, - наголосив Павло ПОТОЦЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон