У Херсоні треба навести порядок з малими архітектурними формами

МАФи, порядок, мер
На цьому сьогодні, 10 грудня, під час наради за участі керівників відповідних структурних підрозділів Херсонської міськради з приводу упорядкування на території Херсона тимчасових споруд та малих архітектурних форм, наголосив міський голова Херсона Ігор Колихаєв.

Міський голова наголосив, що розміщення МАФів і ТС на території міста - питання надактуальне, яке хвилює чи не кожного херсонця, а тому має бути вирішене якнайскоріше: "Як міський голова, я хочу, аби у місто було комфортним для його мешканців, аби закон діяв для усіх без винятку. З малими архітектурними формами та тимчасовими спорудами треба навести порядок".

За словами керівника міста, наразі у Херсонській міськраді створили спеціальну комісію, яка перевіряє дотримання вимог паспортів прив'язки щодо вимог чинного законодавства та їх дотримання при встановленні тимчасових споруд. Вона уже розпочала інвентаризацію тимчасових споруд на предмет законності видачі дозволів: "До 31 грудня 2020 року, сподіваюсь, будемо бачити результати роботи цієї комісії".

Ігор Колихаєв закцентував: міська влада усіляко підтримуватиме бізнес, бо його представники (у тому числі) платять податки, підтримують економіку та створюють робочі місця: "Але я наголошую: все має бути у законному полі, усі документи на ТС та МАФи мають бути приведені в порядок. Закон - один для всіх. Тільки спільними зусиллями ми зможемо створити місто, де жити буде комфортно всім", - резюмував міський голова Херсона.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон