В Херсоні замінили водопровід на вулиці генерала Алмазова

водопровід, водоканал, ремонт
В Херсоні 18 листопада 2020 року бригадами слюсарів служби з ремонту та експлуатації водопровідних мереж Херсонського Водоканалу, авершені роботи по заміні ділянки водопровідної мережі довжиною 200 метрів по вул. Генерала Алмазова.

Необхідність заміни була викликана незадовільним технічним станом трубопроводу, внаслідок чого на ділянці почастішали випадки пошкодження водопроводу. З метою стабілізації та надійності водопостачання і уникнення аварійних ситуацій у майбутньому, двома бригадами служби водопостачання Водоканалу оперативно та професійно виконані ремонтні роботи, які не завадили руху транспорту по вул.Генерала Алмазова.

Нова ділянка змонтована з пластикових труб Ø160мм та Ø100мм, термін експлуатації яких складає 50 років. Також замінено 4 засувки, що відпрацювали свій нормативний строк, на нові, європейського виробництва. Всі роботи виконані за рахунок інвестиційної складової тарифу Водоканалу.

Всього на балансі Херсонського Водоканалу 926 км водопровідних мереж.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон