Бюджет Херсонщини поповнила угода на мільйон

Бюджет, угода, мільйон
Найбільшу в поточному році угоду з продажу нерухомості успішно реалізувало регіональне відділення Фонду держмайна у Херсонській області, АР Крим та Севастополі.

Як повідомляє Голос України, тут заробили для державної скарбнички 1 мільйон 360 тисяч гривень за рахунок продажу колишнього профілакторію давно ліквідованого консервного комбінату в облцентрі. Двоповерховий комплекс площею майже півтори тисячі квадратних метрів на вулиці Перекопській спершу виставили на електронні торги, але лот цікавості не викликав. А от коли вдруге його ціну знизили, знайшовся охочий бізнесмен, котрий погодився викласти за об'єкт названу вище ціну, не рахуючи податків.

Це справді успіх: адже вдало продати справді цінну нерухомість за більш-менш пристойні кошти обласним приватизаторам вдалося ще в січні поточного року - тоді котедж у курортному селі Генгірка на узбережжі Азовського моря реалізували за 427,5 тисячі гривень. Та хочеться вірити, що нові досягнення на Херсонщині у Фонду держмайна ще попереду: адже у планах держави - продаж двох солезаводів, заводу "Судмаш", кількох оздоровниць і порту в Скадовську.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон