З нового тижня херсонці почнуть виходити на роботу

уряд, карантин, робота
Вже з 11 травня херсонці почнуть виходити на роботу. Зокрема, за рішенням уряду буде дозволена робота перукарень, літніх майданчиків закладів громадського харчування, підприємств торговельного (виключно в магазинах, зокрема магазинах, що розташовані у ТРЦ) і побутового обслуговування населення за умови забезпечення персоналу (зокрема захист обличчя, очей, рук) та відвідувачів засобами індивідуального захисту та перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів. Громадянам дозволено відвідування парків.

Також дозволена діяльність адвокатів, нотаріусів, аудиторів, психологів, підприємств, які працюють у галузі ЗМІ, зокрема точок продажу преси, друкарень, редакцій, логістичних підприємств у сфері доставки паперу та друкованих видань.

Здійснення журналістами та іншими працівниками ЗМІ телевізійної зйомки, виробництва телевізійного продукту, іншої журналістської діяльності, зокрема на вулицях населених пунктів, у приміщеннях підприємств, установ, організацій, органів державної влади тощо, за умови обмеження кількості осіб, задіяних для виробництва телевізійного продукту в одному місці, не більше 50 осіб.

Докладніше - в інфографіці від Кабміну.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон