В Херсоні запрацював ще один ринок

ринок, карантин, держпродспоживслужба
З 5 травня свою роботу відновив у Херсоні ринок «Північний».

На ринку є 164 місця для торгівлі, проте з дотриманням усіх карантинних заходів там зможе працювати лише 48.

- Наразі працює 11 людей в продуктовій зоні, 6 людей з м'ясо-молочною продукцією та ще 4 людини продають засоби гігієни. Ми забезпечені дезінфікуючими засобами, на кожному з двох входів проводиться температурний скринінг, для відвідувачів є антисептики. Кожні 3 години продавці дезінфікують робочі місця, кожну годину через гучномовець доноситься інформація щодо дотримання правил карантину. Після завершення робочого дня проводиться заключна обробка території ринку. – заявив директор ринку «Північний» Антон Царьок.

З 1 травня розпочав свою роботу ринок «Таврійський». Наразі там працюють лише 2 точки з м'ясом, три продавці з овочами, 1 з зеленню. І сьогодні перший день почали продати молочну продукцію.

- Ми побачили на двох ринках, що робочі місця обладнані захисними екранами, у наявності антисептичні засоби для відвідувачів. Проте хочу зазначити, що за дотриманням на ринках усіх необхідних вимог для роботи в умовах карантину фахівці ГУ Держпродспоживслужби слідкують щоденно. - зазначив начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Година-Арюпін.











© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон