На Херсонщині розпочато капітальний ремонт мостових переходів на проблемній трасі Берислав - Мар`янське

траса, берислав, водосховище, колихаєв, ремонт
В Херсонській області розпочато ремонтні роботи важливої траси. Мова йде про капітальний ремонт двох мостових переходів по дамбах автодороги Т–04–03, яка з’єднує місто Берислав і пгт. Мар’янське. Складність у тому, що автодорога прокладена вздовж Каховського водосховища, і підвищена вологість сприяє руйнації конструкцій і асфальтового покриття Милівської та Новокаїрської дамб.

По це повідомив народний депутат Украини по 184-му виборчому округу Ігор Колихаєв.

"Цим шляхом користуються багато водіїв, адже дорога поєднує не тільки три райони Херсонщини між собою, а й виконує транзитні функції між трьома сусідніми областями...

Ще наприкінці минулого року я зустрічався з прем’єр-міністром Гончаруком і міністром інфраструктури Криклієм. Ми говорили про важливість та критичність ремонту цієї дороги. Тоді представники уряду пообіцяли сприяти місцевій владі у вирішенні цього питання.

У тому, що справу вдалось зрушити з місця, є заслуга багатьох людей. Це і депутати селищного, районного, обласного і державного рівня. Велику роботу провели і держслужбовці усіх рівнів.

Тепер сподіваюсь, що виконавець робіт належно та відповідально поставиться до ремонту і вкладені народні гроші будуть витрачені точно за призначенням, а мешканці Новокаїр та Милового отримають, зручну і, головне, безпечну дорогу, якісні та надійні переїзди, які слугуватимуть людям довгі роки", - розказав народний обранець.

Також Ігор Колихаєв поздоровив херсонців зі святом Паски, що наступає. Саме до свята він приурочив приємну новину. "Друзі! Вітаю усіх зі святом! Сьогодні Чистий Четвер! Цього дня ми наводимо порядок у своїх домівках та душах, і готуємося до Великодня!", - написав народний депутат.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон