На Херсонщині дезінфікують банківські установи та банкомати

банкомати, банки. дезінфекція
Аби перевірити, як дотримуються карантинних обмежень банківські установи, по всій області фахівці відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства міських, міжрайонних і районних управлінь Держпродспоживслужби в Херсонській області провели рейди.

Встановлено, що в кожному закладі розроблено графіки проведення дезінфекції, призначені відповідальні особи, які за цим слідкують, в наявності є спиртовмісні антисептики та дезінфікуючі засоби. Миття та дезінфекція проводиться технічним персоналом закладів. До речі, дезінфекцію проводять не лише у самих відділеннях банків. Обробку проводять також банкоматів і платіжних терміналів. Якщо платіжний термінал розташований не у банку, а, наприклад, у магазині, то його дезінфекцією займаються працівники магазину.

Під час обстежень, з персоналом банків, магазинів та відвідувачами, проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог тимчасових карантинних обмежень по запобіганню поширенню коронавірусу. Слід також відмітити, що дистанція між відвідувачами витримується.
Моніторингові відвідування суб’єктів господарювання в районі тривають.

Прес-служба Держпродспоживслужби в Херсонській області

На фото: рейд банківськими установами в Горностаївці



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон