На Херсонщині стався сплеск корпоративного мародерства

мародерство, рейдерство, юстиція, реєстр, міністр
На Херсонщині стався перший сплеск корпоративного мародерства (воно ж рейдерство під час карантину). Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська у фейсбуці.

"Окремі таланти чомусь вирішили, що на час карантину Офіс протидії рейдерству не зможе ефективно захищати власність. Розпочались відверті і примітивні атаки, окремі зміни вносились до реєстрів навіть без підвантаження будь-яких документів.

За останній тиждень такого нахабства сталося майже стільки ж, скільки за 4 місяці минулого року.

Особливо відзначився реєстратор Петрівської сільської ради Генічеського району Херсонської області Мустафаєв Фаріт Анварович, який (або від імені якого) вніс у реєстри немаленький масив хибної інформації.

Окремі постраждалі (наприклад ТОВ «Юридична інвестиційна компанія «Форум» та ТОВ «КПД-С») уже встигли подати скарги, які ми задовольнили, і власність повернули. Доступ пана Мустафаєва до реєстрів заблоковано", - повідомив мінистр.

Також Малюська зазначив, що скаргу до Офісу протидії рейдерству можна (і варто) подавати онлайн за допомогою сервісу iGov.

На фото: Денис Малюська
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон