В Херсоні будуть продавати медичні маски власного виробництва

маски, гусєв, облдержадміністрація, промисловість

Керівництво Херсонської облдержадмінстрації провело робочу зустріч зі швейними підприємствами Херсонської області з метою перепрофілювання їх діяльності на випуск захисних медичних масок.

Частина підприємств легкої промисловості Херсонщини вже випускає маски, які постачаються для установ та організацій області. Одне з таких підприємств голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв відвідав минулого тижня, де на власні очі побачив процес виробництва таких потрібних сьогодні для херсонців захисних масок.

23 березня в ОДА обговорили поетапне нарощування кількості та якості виробництва масок, а також їх продаж з мінімальною націнкою через мережу комунальних аптек області. Працюють також над тим, щоб засоби індивідуального захисту з'являлись і в комерційних аптечних мережах. Перші захисні маски місцевих виробників мають з'явитись в роздрібному продажу вже до кінця цього тижня.

Про це повідомляє голова ХОДА Юрій Гусєв.

На фото: зразки масок херсонського виробництва.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон