У зв’язку з карантином для підприємців Херсонщини впроваджуються податкові канікули

податки, бізнес, працівники
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі просить підприємців Херсонщини повідомляти про призупинення фінансово-господарської діяльності та скорочення кількості найманих працівників на період карантину по коронавірусу.

Це робиться для зменшення податкового навантаження на бізнес. Багато підприємств у зв’язку з карантинними заходами були вимушені обмежити або навіть припинити роботу, а отже – втратили прибутки. Для того, щоб якось компенсувати їм втрати, Верховна Рада 17 березня прийняла Закон України № 533-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)».

На Херсонщині платники податків можуть повідомити податкові органи через Інтернет – за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету (вхід http://cabinet.tax.gov.ua). Листи слід відправввляти у форматі pdf (обмеження 2 МБ). Також їх можна відправити на електронну пошту ГУ ДПС у Херсонській області та АРК (ks.zagvid@tax.gov.ua).

Прес-служба Головного управління ДПС
у Херсонській області,
Автономній Республіці Крим
та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон