Органічні кавуни з Херсонської області постачатимуть у Великобританію

квануни, велика британія,
Фермерське господарство «Лиманськ» отримало пропозиції на постачання органічних кавунів у Велику Британію після найбільшої міжнародної виставки органічної продукції Biofach. Господарство із 2014 року культивує кавуни на продуктах життєдіяльності риби на осушених ложах ставків у селищі Рибальче Голопристанського району на Херсонщині.

Про це повідомляє Український проєкт бізнесрозвитку плодоовочівництва (UHBDP) на своїй сторінці у Facebook.

«Завоювати європейського покупця дуже важко: високі вимоги до якості, сертифікації, упаковки. Нашим виробникам ще треба багато працювати над створенням товарного вигляду, аби витримати світову конкуренцію, — розповів керівник ФГ «Лиманськ» Олександр Бритвін. — Я експортував органічні кавуни і знаю наскільки багато треба зробити підготовчої роботи. Наші працівники вже багато зробили для цієї амбітної цілі, а саме: розробили i замовили тару, отримали органічний сертифікат на землю. Але треба працювати над цим, знаходити нову інформацію та виводити українську продукції на нові світові ринки».

Фермерське господарство «Лиманськ» розташоване в Голопристанському районі Херсонської області на 300 га органічних земель між Чорноморським біосферним заповідником та Нижньодніпровським національним парком. Кавуни «Лиманського» продавалися в Україні, Німеччині, країнах Балтії та Скандинавії.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон