В Херсоні ліквідують самостійне управління Укртрансбезпеки

Укртрансбезпека, управління, реорганізація, Кабмін
Кабінет міністрів України на своєму засіданні вирішив реорганізувати систему територіальних органів Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки). Про це повідомив народний депутат от партії Европейська солідарність Олексій Гончаренко у своєму телеграм-каналі.

Відтепер замість дев'ятнадцяти регіональних управлінь Укртрансбезпеки буде створено лише десять: Північне, Поліське, Західне, Подільське, Придніпровське, Придністровське, Південне, Центральне, Східне, Слобожанське. Реорганізація відбуватиметься шляхом злиття існуючих управлінь.

Розташоване у Херсоні Чорноморське міжрегіональне управління об'єднується з управліннями в Одеській і Миколаївській областях, створюючи Південне міжрегіональне управління Укртрансбезпеки.


Посаду начальника Чорноморського управління обіймає Ігор Пастух. Про кадрові перестановки в керіництві новостворюваних управлінь чи про строки впровадження реорганізації Гончаренко не повідомив.

Фото ілюстраційне
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон