За січень на Херсонщині автовласники сплатили майже півмільйона гривень податків

податки, транспорт, власники

За січень 2020 року до місцевих бюджетів Херсонщини від платників податків - фізичних та юридичних осіб Херсонської області - надійшло 454 тис. грн. транспортного податку.

Як зазначають спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі із загальної суми надходжень власники транспортних засобів Херсонського управління внесли більшу половину або 263,3 тис. грн. податку. З них 144 тис. грн. сплатили юридичні особи, внески від громадян - фізичних осіб склали 118 тис. грн. автотранспортного податку.

Автовласники, які перебувають на податковому обліку Новокаховського управління, сплатили до місцевих бюджетів 155 тис. грн. транспортного податку. З них, майже всю суму - 153 тис. грн. перерахували підприємства – юридичні особи, громадяни внесли 1,7 тис. грн. транспортного податку.

Платники Генічеського управління сплатили податок за транспорт у сумі 35 тис. грн., з них кошти юридичних осіб склали 28 тис. грн., а фізичних осіб - 6,7 тис. грн. податку за власні авто.

Податкова служба сумлінно працює над створенням належних умов, аби платники податків прозоро та чесно декларували та сплачували податки.

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон