В Генічеську покарали власника підпільної автомийки

Генічеськ, автомийка, реєстрація, податки, штраф

Сьогодні генічеському власнику автомийки завадили вести «прибуткову» діяльність спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі під час чергового рейду по легалізації фізичних осіб - підприємців у Генічеському районі.

Бізнесмен впевнено провадив підприємницьку діяльність, кмітливо порахував вартість послуг, які надійдуть до власного гаманця. Тільки от із державною реєстрацією власної справи не поспішав, та й про сплату відповідних податків і зборів до бюджету не потурбувався.

Тепер зробити все відповідно вимог діючого податкового законодавства йому «допоможе» протокол про адміністративну відповідальність за ведення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів із розміром адміністративного штрафу до 34000 гривень. Матеріали будуть передані до Херсонського міського суду для притягнення до відповідальності.

Перевірки з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці тривають.

Прес-служба ГУ ДПС


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон