Херсонська лікарня співпрацюватиме з Нідерландами у сфері безпеки пацієнтів

лікарня, Нідерланди, здоров'я, компанії
12 лютого представники лікарні ім.Є.Є.Карабелеша (водніков) взяли участь у візиті, організованому Посольством Королівства Нідерланди. У ході візиту відбувся семінар за темою: «Охорона здоров'я в Україні та Нідерландах: підвищення якості та ефективності за допомогою розумних рішень». У двосторонніх зустрічах брали участь бізнес-делегації 15 нідерландських компаній, які працюють у секторі охорони здоров’я та зацікавлені долучитися до процесу реформ у галузі охорони здоров’я України, а також у налагодженні партнерських зв'язків із представниками державного та приватного сектору.

Генеральний директор лікарні ім..Є.Є.Карабелеша Алла Малицька провела переговори з представниками компанії Valorange, яка працює з інформаційними технологіями в секторі охорони здоров'я і більше десяти років підтримує лікарні та інші організації сектору.

Однією з розробок компанії є таке рішення як Reflex - це інструмент для лікарень з моніторингу та оцінки безпеки пацієнтів. Reflex надає детальну інформацію лише про три, але життєво важливі показники: смертність у лікарнях, тривалий термін перебування та незапланована реадмісія. Головною перевагою системи Reflex є її здатність обробляти вже зібрані лікарняні дані, незалежно від того, наскільки база даних складна чи обширна. Це гарантує миттєвий зворотний зв’язок для керівників та фахівців, а отже, сприяє покращенню.

Під час переговорів обидві сторони переговорів дійшли згоди, що якість та безпека пацієнтів у сфері охорони здоров’я завжди можуть підвищуватись. Для цього потрібно налагоджувати контакти та співпрацювати за найкращими світовими практиками.

Галина ЛИСЕНКО



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон