У херсонському аеропорту може з'явитися новий авіарейс до однієї з країн Балтії

Сьогодні у Вільнюсі відкривається відома міжнародна туристична виставка ADVENTURE 2020.

Серед 342 стендів країн Європи та світу наша Херсонщина представляє Україну і запрошує туристичних операторів до співпраці, а туристів - відкрити для себе Херсонщину. Про це повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, який знаходиться у Вільнюсі і безпосередньо представляє Херсонщину.

"Ми з командою Херсонської обласної державної адміністрації, Хермонською регіональною туристичною організацією, ХерсON ФЕСТ, (...) Посольством України в Литві та Послом у Литві Володимиром Яценківським прийняли участь у ADVENTURE 2020, відкрили наш стенд та запросили гостей виставки на Південь України - до Херсонщини! (...)

Цього року маємо багато нових пропозицій для всесезонного туризму: винні та гастрономічні тури, молодіжний відпочинок, відвідування пустелі, Херсонські гори у Станіславі та серфінг на Арабатці, історичні екскурсії та лікувальні подорожі, а також багато багато інших неймовірних унікальних речей, які можна побачити, спробувати та відчути на нашій улюбленій Херсонщині! " - повідомив Гусєв.

Минулого року туристичний потік до Херсонської області зріс на 25%, а загальна кількість туристів склала близько 4,5 мільйонів чоловік. Це рекордний показник за всі роки, що ведеться статистика. Проте, якщо вірити губернатору, туристичний потенціал Херсонщини розкритий ще далеко не в повному обсязі.

Крім цього, Юрій Гусєв на виставці ADVENTURE 2020 обговорив з компанією airBaltic можливість запуску прямого рейсу з Міжнародний аеропорт "Херсон" до країн Балтії. AirBaltic планує найближчим часом оновлювати парк літаків та відкривати нові рейси.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон