На Херсонщині у 2020 році планують відремонтувати один автошлях за 136 млн грн

Нещодавно Уряд затвердив програму «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення».Згідно з цією програмою з державного бюджету виділять близько 31,5 млрд грн на ремонт українських доріг у 2020 році.

"Урядом вже затверджено перелік об'єктів з ремонту, реконструкції та будівництва доріг. Буде відновлено 1 345 км доріг державного значення та 3 711 погонних метрів мостів. Окрім доріг державного значення, будуть відновлюватись також і дороги місцевого та територіального значення. Наша ціль – відремонтувати 4000 кілометрів доріг за 2020 рік", - зазначив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Згідно рішення Кабміну, з державного бюджету на будівництво й ремонт дорожньої інфраструктури у нашій області з державного бюджету буде виділено 139,1 млн грн.

Найбільше коштів з бюджету виділили на пункт "Об'єкти поточного середнього ремонту автомобільних доріг" - 136,7 млн грн. Ці гроші передбачені на ремонт міжнародної автомобільної дороги, яка проходить через Херсонську область - "М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (на м. Таганрог)". Загалом буде відремонтовано 14,5 кілометрів дороги. Детальніше з тим, які ділянки цього автомобільного сполучення буде відремонтовано, ви можете подивитися на картинці:

Ще 2,4 млн грн з державного бюджету планують витратити на проектно-вишукувальні роботи дорожньої інфраструктури, яку будуть ремонтувати впродовж майбутніх років.

Антон КОСТЮК
Гривна

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон