У херсонському аеропорту може з’явитися рейс “Херсон-Львів”

Дістатися з Херсона до Львова без пересадок та за прийнятну ціну. Наразі керівництво Херсонськоъ області працює над тим, аби у херсонському аеропорті з'явився новий авіарейс "Херсон-Львів".

Про це сьогодні повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв під час щотижневого звіту перед представниками ЗМІ.

"Нещодавно я звернувся офіційним листом до Міністерства інфраструктури України та до керівництва однієї з українських авіакомпаній. З приводу запуску авіарейсу у напрямку "Херсон-Львів". Для того аби мешканці нашої області могли подорожувати до Львова за прийнятну ціну, а львів'яни відкрили для себе Херсон та Херсонщину", - говорить Юрій Гусєв.

Звичайно, що до Львова з Херсона можна дістатися літаком й зараз, але тільки з пересадкою у інших аеропортах. Тому така подорож займає доволі багато часу. За інформацією компанії, яка займається продажем квитків на авіарейси, таки переліт займає від 5 до 17 годин. "Кусається" й ціна на такі перельоти: від 3 до 13 тис. грн.

Тому значно дешевше до культурної столиці України дістатися потягом або автобусом. Дорога займе доволі багато часу - близько 20 годин, але обійдеться така подорож значно дешевше. На автобусі до Львова можна дістатися в середньому за 800-1000 грн, а на потягу - 220 - 500 грн.

Нагадаємо, у грудні минулого року у херсонському аеропорті відкрили новий авіарейс "Херсон-Краків". Дістатися до Польщі стало можливо менше ніж за годину, а квитки на літак в середньому коштують 1000 - 2000 тис. грн.

Гривна

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон